Treeneissä uutta ja vanhaa

Treenien teemana oli tänään ensivastetehtävät ja erityisesti yhteistyö ambulanssien kanssa.
Vierailulla keskuspaloasemalle tutustuttiin lanssin kalustukseen ja varusteisiin siitä näkökulmasta kun autamme heitä tehtävillä. Tutkittiin perusteellisesti miten paarit toimivat tai miten siirtotuolia käytetään. Mistä löytyy nesteitä ja missä on lisähappea sekä paljon muuta.

[Best_Wordpress_Gallery id=”37″ gal_title=”Keskusaseman vanhaa kalustoa”]

Tietenkin kun keskusasemalla oltiin niin käytiin vilkaisemassa vanhaa paloautoa ja muitakin historiallisia laitteita ja varusteita.

Lue lisää

Kevät siivousta

Palokunnan kevättoimiin kuuluu myös siivoaminen. Piha-alueen siivoaminen lankesi tällä kertaa nuorten tehtäväksi. Mikäpäs sen hauskempaa, kuin suihkutella hiekat ojaan niin on jatkossa parempi pito pihamalla kirmailla.

Lue lisää

Pilkkikisa vaiko talvirieha?

Liekö ollut suurtakaan merkitystä tapahtuman nimellä niille 40 pilkkimestarille tai muille lähes sadalle paikalla olleelle. Sää oli loistava, makkara oli hyvää samoin kuin nokipannukahvikin. Juttuseurasta nyt puhumattakaan.

Kiitokset kaikille osallistujille ja vieraillemme sekä ahkeralle järjestelyorganisaatiolle!

Lue lisää

Kylmälä FBK drone-projektin startti

Drone projektin startti-palaveri pidettiin asemalla runsaslukuisen osallistujajoukon voimin. Kiitokset Daniel Majanderille loistavasta alustuksesta ja kaikille osallistujille aktiivisesta keskustelusta.

Lue lisää